NOU!!!!Epilare cu laser

În ultima perioadă,īn România, fenomenul de epilare progresiv definitiva a prins amploare,atât în rândul femeilor,cât şi a bărbaților,iar Dioda Laser reprezintă noua frontieră a epilării definitive.
Dioda laser este cea mai revoluționară tehnologie în domeniul epilării definitive, putând fi efectuată pe toate tipurile de piele, oricând, inclusiv pe pielea bronzată. Procedura este nedureroasă și noninvazivă, în plus, aparatul are un sistem de răcire încorporat care face ca epilarea să fie sigură și fără durere.Prin această metodă, firele de păr vor cădea în proporție de 60-70% încă de la prima ședință.
Întregul păr de pe corpul uman creşte în 3 stadii diferite: anagen-activ, catagen-repaus și telogen-cădere, din această cauză nu este posibilă eliminarea întregii pilozități de pe corp într-o singură ședință. Durata tratamentului variază în funcție de culoarea tenului, de pigmentul părului și de grosimea și densitatea firelor.
Recomandări în timpul tratamentului:
-zona tratată să nu fie expusă la soare/solar trei zile înainte și după procedură;
-să nu se folosească metode de smulgere cu 20 de zile înainte de epilare (doar lama este recomandată);
-sunt necesare aproximativ 8-10 ședințe (în funcție de nuanța tenului, grosimea și densitatea firelor de păr, pigmentul părului), efectuate la 30 de zile distanță;
-după încheierea ciclului de ședințe se recomandă o ședință de întreținere pe an.
Pentru o piele fină şi catifelată – Dioda Laser.