TRATAMENT NASHI FILLER REPAIR EXPRESS

Vino la Salonul Terranova si obtine tratamentul Nashi instant cu o reducere de 15%,la fiecare abonament nelimitat achizitionat in cadrul salonului.

Dupa cum stim,parul este o componenta de baza a frumusetii feminine,de aceea trebuie sa ii oferim ingrijirea adecvata si sa ii acordam atentia necesara,pentru a avea un par stralucitor si plin de viata.

Salonul Terranova va propune un tratament instant pentru toate tipurile de par:Nashi Filler Therapy,un tratament in 3  pasi ,care ingroasa firul de par,reda elasticitatea si supletea firului de par ,parul devenind disciplinat si usor de coafat.

Efectele acestui tratament le veti simti pana la 4 saptamani,binenteles daca folositi si acasa produsele profesionale adecvate parului dumneavoastra.

Etapele tratamentului sunt urmatoarele:

Pasul1:Sampon cu PH 0,care curata in profunzime si deschide cuticula firului de par,pregatindu-l pentru urmatorul pas.

Pasul 2:Gelul reparator,pe baza de celule stem din plante,colagen,keratina si elastina,care patrund in cuticula firului de par.

Pasul 3:Laptele de frumusete cu ulei de argan ,care are menirea sa hidrateze si sa inchida cuticula firului de par,adica sa sigileze in interiorul firului de par toate elementele hranitoare.

Vino sa te convingi!!!!