Tratament de hidratare al parului Splendour

Cel mai nou tratament de hidratare la Terranova

Durata hidratarii este intre 3 si 6 luni.

Spre deosebire de tratamentele obisnuite braziliene care indreaptă parul, acest nou tratament Splendour este unul special de hidratare.

+ sistem pentru reducerea volumului;

+ contine acid hialuronic, silicon organic, ulei din seminte de Baobab si proteine;

+ nu contine formaldehide.

  1. Samponul Splendour curata, stimuleaza vitalitatea si permite o mai buna patrundere in par a ingredientelor active hidratante, ce redau stralucirea parului, il rejuveneaza si au efect de netezire.
  2. Sistemul exclusiv Splendour Thermal System are la baza o combinatie de proteine acide, acid hialuronic, ulei de seminte de baobab si silicon organic, ce permite modificari structurale ale parului, asigurand reducerea volumului si avand efect anti-frizz. In acelasi timp restructureaza, lupa impotriva imbatranirii capilare si hidrateaza. Multiplele beneficii functionale sunt netezirea cuticulei, forta, ordonarea, sigilarea varfurilor despicate si dinamica naturala a parului.
  3. Tratamentul masca Splendour Mask actioneaza ca o bioplastie, asigurand parului hidratare in profunzime, protectie, aparare impotrivta proceselor oxidative, vitalitate si reparare. Avand la baza conceptul aderentei moleculare, este capabil sa refaca parul din interior spre exterior, inca de la prima utilizare.

Pentru rezultate ce dureaza pana la 6 luni este foarte important sa se evite spalarea parului cu sampon ce contine sulfat de sodiu.

TRATAMENT DE HIDRATARE SPLENDOUR | 300 lei

*tariful acestui tratament incepe de la 300 lei si poate varia în functie de lungimea parului.

Pentru a beneficia de acest tratament, va rugam sa ne contactati.