NOU!!!!!LAMINARE GENE

Laminarea genelor este un procedeu cosmetic noninvaziv si semipermanent care te ajuta sa ai gene lungi,dese si curbate.

Laminarea genelor este potrivita tuturor doamnelor(si nu numai),care nu doresc extensii de gene,dar vor sa aiba gene naturale mai bogate ,mai curbate si mai lungi.De asemenea se recomanda persoanelor care au avut extensii de gene timp indelungat si sunt in perioada de pauza,acest procedeu ajutand geana naturala sa se refaca,sa fie mai curbata,mai plina si mai lunga.

Laminarea este de fapt un tratament de regenerare a genelor naturale,care se realizeaza in mai multe etape,pe parcursul a aproximativ 90 de minute.Rezultatul final este unul spectaculos:prin procedura de ridicare a genelor de la radacina acestea par vizibil mai lungi,efectul de curbare,pigmentarea genelor si cheratina ofering genelor volum.

Produsele folosite sunt pe baza de uleiuri,vitamine,cheratina, ce stimuleaza si grabesc procesul de crestere al genelor naturale.

Te vei bucura de gene lungi,curbate si dese fara a mai apela la clestele de intors,la extensii sau rimel,totusi pentru un efect mai puternic se poate utiliza rimelul.

Pentru un rezultat mai bun se recomanda 3 sedinte la interval de 4 saptamani,ulterior se va realiza o sedinta la 8-12 saptamani.

Nu este recomandat dusul fierbinte,udarea cu apa si rimelul in primele 24 de ore.