Microblading

Despre microblading-ul sau “sprancenele 6D”

Sprancenele sunt un element foarte important pentru fizionomie, acestea contribuind major la echilibrul estetic al fetei tale. Forma potrivita fizionomiei poate avea un efect magic, ajutand sa scoata in evidenta anumite trasaturi sau dimpotriva, ajuta la estomparea altora.

Microbladingul este o metoda de reconstructie a sprancenelor prin care se deseneaza cu ajutorul unui instrument special, fire extrem de subtiri care dau un look mult mai natural si fidel realitatii. Se introduce pigment in stratul superior al pielii, printr-o lama fixa, foarte subtire atasata la un “stilou”.

Procedura se realizeaza numai cu instrumente sterile care garanteaza siguranta si igiena tehnicii, stiloul folosit este de unica folosinta si desigilat pentru sedinta ta iar aparatele sunt dezinfectate conform normelor in vigoare. Tusurile folosite sunt BIO si non-toxice.

Oricine poate beneficia de aceasta procedura, mai naturala decat micropigmentarea, exceptie facand persoanele cu anumite conditii medicale preexistente. Toate acestea se discuta in cadrul sedintei de consiliere, inainte de aplicarea propriu-zisa, inclusiv forma potrivita fetei si look-ul dorit.

E o metoda extrem de utila pentru situatiile in care nu mai poti obtine doar din pensare rezultatul dorit, ai nevoie de mici / mari corectii sau cand te-ai decis ca vrei sa ai sprancene perfecte, fara efort si pentru mai mult timp (1-2 ani).

Te asteptam la o prima discutie cu artistii sprancenelor de la Terranova ca sa aflati impreuna daca si in ce fel ti se potriveste microblading-ul ca solutie pentru sprancenele tale!

Programeaza-ti sedinta de consiliere aici.