Manichiura si Pedichiura SPA

Rasfatul preferat al unghiilor tale

Era vitezei in care traim ne-a impus tuturor un ritm de viata alert si “on the go” insa e foarte important sa stim sa punem pauza uneori si sa ne bucuram corpul si mintea cu relaxare si good vibes. Astfel, cand simti ca tu si unghiile tale aveti nevoie de extra-rasfat, opteaza pentru o sesiune de mani-pedi SPA la Terranova.

Fata de manichiura clasica, cea SPA presupune o ingrijire mai complexa atat a unghiilor cat si a pielii si se bazeaza pe 4 etape: exfoliere, revitalizare, regenerare si protectie pe termen mai lung.  In plus, masajul, diferitele creme si scrub-uri sunt nelipsite, pentru ca mainile si picioarele tale sa se bucure de un tratament complet.

Efectele le vei vedea imediat: piele mai catifelata, manichiura si pedichiura care tin mai mult, cuticule care cresc mai incet si o dorinta imensa de a repeta ritualul magic al unghiilor.   Va merita, nu doar pentru unghiile tale soon-to-be-fabulous, dar mai ales pentru tine, care ti-ai acordat cateva minute de zen si destindere, rasfatata de profesionistii Terranova.

Most loved SPA nail treatment @ Terranova: mani-pedi SPA cu oja semipermanenta – efect de pana la 3 saptamani.

Produse folosite: OPI, oja preferata a profesionistilor, datorita culorilor senzationale si rezistentei pe unghii. Hot color trends pentru toamna 2017: nuante mate, modele geometrice si culori pamantii.

Rezerva-ti acum minutele de relaxare la Terranova, cu preturi incepand de la 50 de lei.

Book here.