De ce sa alegi un tratament facial cosmetic la salon?

Te-ai gandit de multe ori sa alegi un tratament cosmetic facial, dar poate nu ai inteles exact diferenta dintre ce se poate face la un salon si ce se poate face acasa. Amandoua sunt importante pentru tenul tau deoarece se completeaza.

In primul rand, la salon beneficiezi de un tratament profesional ce va curata porii prin extractie si in baza exfolierii asistate. Daca vei incerca acest procedeu acasa, cel mai probabil rezultatul va fi unul dezamagitor si te va descuraja pe viitor. Conteaza foarte mult produsule utilizate, iar cele profesionale se gasesc doar in saloanele de specialitate.

Tratamentul de la salon este unul de relaxare, comparativ cu cel de acasa, pe care il putem considera “necesar” si deseori iti ofera situatii inconfortabile. Acum discutam de rasfat eficient, dedicat tenului tau in cadrul Salonului Terranova, iar in plus ai la dispozitie ghidul tau personal, consultantul salonului care iti va oferi toate sfaturile adaptate nevoilor tale, comparativ cu indicatiile/contraindicatiile unei etichete de produs.

La Salon Terranova folosim produsele Bioline si Medica, testate si dovedite eficiente de specialisti in tratamentele cosmetice pentru toate tipurile de ten.

Pentru mai multe detalii si programarea unei consultatii, tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi.