30% discount la genele 2D si 3D

Avem grijă de genele tale și acum este momentul să le dai volumul pe care ți-l dorești. Îți oferim 30% discount la construcția genelor 2D sau 3D și la prima întreținere*.

*pachetul este valabil pentru achiziția comună a serviciului de construcție și prima întreținere, care se realizează la 30 de zile de la construcția genelor.

 

Numarul de gene aplicate depinde de “dotarea” naturala a clientei. O persoana are intre 50 (gene rare) si 130 (gene foarte dese si bogate) de gene naturale pe fiecare ochi. Daca te numeri printre persoanele cu gene rare, Extensiile de Gene pentru Volum sunt cele pentru care ar trebui sa optezi. Astfel, cu ajutorul extensiilor de gene vei ajunge sa ai aproximativ 150 de gene pe fiecare ochi! Ceea ce e mai mult decat genele pe care le au majoritatea norocoaselor cu gene bogate natural.

De asemenea, se recomanda extensii de gene 2D si 3D pentru doamnele care au, din varii motive, “lipsuri” in linia de gene naturale.  Astfel, prin corectare estetica, extensiile de gene vor completa golul si vor echilibra modul in care sunt distribuite genele pe fiecare ochi.

Desigur, daca te numeri printre norocoasele cu gene bogate, poti opta pentru Russian Volume si triplezi volumul genelor pentru a obtine un efect Wow al unei priviri seducatoare. Datorita faptului ca extensiile de gene folosite pentru Russian Volume sunt mai fine si mai subtiri, efectul obtinut este unul de gene matasoase.

Acum, Terranova vine in ajutorul tau cu oferta de 30% discount pentru constructie si intretinere.

Programeaza rapid o sedinta la salon aici.